Az Erdőalja Lakókert Budapest III. kerületében az Erdőalja út 153/a-b szám alatt, a Testvérhegy erdők övezte lejtőjén található, gyönyörű kilátással a környező hegyekre és dombokra.

A területen két 5 és egy 2 lakásos, mediterrán hangulatot keltő épületegyüttes helyezkedik el.
Az épületek tömege és felületképzése letisztult, az alkalmazott formák, színek anyagok nyugalmat-, áttekinthetőséget sugároznak.
Az épületek körüli épített zöld környezet ős fenyőfákkal, gazdag növénytelepítésével, belső útjaival látványkert arculatát tükrözi.

Az épületek vasbetonváz szerkezetűek, szilárd alapozásúak, a kétlakásos épület lapos tetős a másik kettőt pedig sátor tetővel építettek. A legfelső szinteken elhelyezkedő nagyobb alapterületű és nagy teraszos penthouse lakásokat alakítottunk ki.
Az 5 lakásos épületek garázs, földszint plusz két emeletesek, míg a 2 lakásos legalsó épület kétemeletes. Mindhárom épület a telekadottságok következtében szinteltolásos, ennek eredményeként tolakodás nélkül idomulnak az épületek a környezetbe.

A lakóépületek gyalogosan és autóval egyaránt az Erdőalja útról, közelíthetőek meg, egyrészt viacolorral kirakott gyalogos úton, másrészt pedig aszfalt úton a garázsokig. A teremgarázs kapuk előtti egy szakaszokon fűthető utat építünk, hogy megkönnyítsük télen a garázsokból való kihajtást.
Mind a három épület alá teremgarázst építünk az 5 lakásos épületekben 6-6, a 2 lakásos épületben pedig 4 gépkocsi tárolására alkalmas területet alakítunk ki és a felszínen lesz 3 parkoló.

Lakásonként és épületenként változó alapterületű tároló helyiségeket és épületenként 1-1 szaunát alakítunk ki a teremgarázs szintjén.
A lakások fancoil fűtésűek, gázfűtésű kazánok, így a kazánház és a szellőző gépek épületenként a garázs szintjén helyezkednek el.
Minden lakás huzamosabb tartózkodásra szolgáló helyisége klimatizált, térérzékelős riasztóval, hidromasszázs káddal vagy többfunkciós zuhanyozó kabinnal felszerelt. A nyílászárók fokozott hőszigetelésű thermoüvegezéssel ellátottak külső redőnnyel.

A lakások helyiségének padlóburkolatának kiválasztásában igazodtunk az egyes helyiségek funkciójához. A pihenésre szolgáló helyiségek padlószőnyeg vagy parketta burkolatúak, a nappalik parketta, a közlekedők, konyhák, a szociális helyiségek kőburkolatúak, a teraszok csúszás mentes fagyálló lapburkolatúak.

A három épület földszinti lakásai kertkapcsolatosak és teraszai tágasak, a zöld környezetbe illeszkedők. Minden további lakáshoz nagy terasz kapcsolódik, legfőképpen a legfelső szinten elhelyezkedőkhöz.